Купити норвезький слабосолений оселедець за найкращою ціною в інтернет магазині NORVEN

Норвезький оселедець

Однією з найпоширеніших риб Атлантичного океану є оселедець. Всі ми любимо і цінуємо його за приємний смак та легку доступність. Купити оселедець варто всім, хто хоче харчуватися якісно і недорого, адже його філе надзвичайно багате мікроелементами та поживними речовинами.

Вміст мікронутрієнтів та користь риби

Сприймаючи оселедець виключно як солону закуску, більшість з нас навіть не здогадується, наскільки вона корисна. Між тим це дійсно одна з найбільш корисних риб — не менше, ніж дорогі делікатеси на кшталт сьомги, вугра або палтуса. Ці риби дуже жирні — а ми знаємо, що їх жир і є найкорисніше, в ньому маса потрібних людському організму омега-3 та омега-6 кислот. Вони захищають серце і судини від атеросклерозу, мозок від депресії, судини від артрозу, зміцнюють імунітет. Крім цього незамінних кислот, в риб'ячому жирі багато найважливішого вітаміну D. Це може здатися дивним, але в оселедця цих корисностей багато, і при цьому він обходиться набагато дешевше, ніж делікатесна риба.

Які ще корисні властивості має оселедець слабосолений, та чому його варто купити:

  • зміцнення кісток і зубів, активний ріст волосся, покращення стану шкіри;
  • зміцнення імунітету, тому лікарі радять активно вживати цю рибу саме в холодний сезон;
  • підвищення гостроти зору;
  • більш швидке зняття запалення, профілактика інфекційних хвороб;
  • підвищення працездатності, боротьба з сезонною апатією;
  • покращення розумових даних.

Окрім цього, білки оселедця засвоюються організмом набагато краще, ніж аналогічні м'ясні нутрієнти. Регулярне вживання риби також покращує роботу підшлункової залози, жовчного міхура і стан печінки. Багатий мінеральний склад позитивно впливає на роботу всіх систем організму.

Продукт необхідно вживати студентам та школярам у період високих навантажень на навчанні. Оселедець в олії стане корисним для вагітних жінок, а також тих, хто знаходиться на грудному вигодовуванні. Адже високий вміст вітаміну D позитивно впливає на кісткову систему мами та розвиток дитини.

Використання риби в кулінарії

Оселедець в олії одна з найпопулярніших закусок на будь-якому сімейному столі. Він має доступну ціну, його завжди можна знайти в нашому інтернет-магазині. Органолептичні властивості продукту залежать від середовища проживання риби, умов росту та харчування. Але надмірний вміст жиру призводить до швидкого псування риби. Норвезькі види оселедця мають ідеальну калорійність та вміст білків, жирів, вуглеводів. Це дозволило нам підібрати ідеальний спосіб пакування, завдяки чому риба довго залишається свіжою.

У скандинавських країнах дуже популярні традиційні салати з картоплею, філе оселедця, м'ясом і маринованими огірками, морквою іноді додаються варені яйця. Поєднання інгредієнтів можуть варіювати, замість відвареної яловичини і свинини в деяких стравах використовують м'ясо птиці.

Прості, популярні та смачні страви з риби:

  • фарширована грибами, яйцями та свіжою цибулею;
  • форшмак — паштет із малосольного філе;
  • маринований оселедець з картоплею;
  • закуски та канапе.

Вживати рибу можна у вигляді слабосолоної маринованої закуски, дуже смачне та корисне чисте філе, тому можна купити оселедець для запікання у духовці. А щоб рибка віддала всі поживні властивості, необхідно ретельно вибирати постачальника морепродукту. Norven — кращий варіант для купівлі риби. Ми використовуємо останні технології ловлі, обробки та пакування, наша продукція завжди свіжа та смачна.

Розгорнути