Купити рибу сібас (лаврак) за найкращою ціною в інтернет магазині NORVEN

Риба лаврак (сібас)

Нічого не знайдено.

Риба лаврак – чудовий вибір до вашого столу!

У наш час, коли доступність багатьох продуктів стала колосальною, кожен бажаючий може збагачувати свій раціон різноманітними стравами, які не тільки відмінно доповнять денне меню, а й дозволять насолодитися приємним смаком. Чудовим варіантом для отриманнякорисних мікроелементів від їжі буде рибасібас або, як ще кажуть, морський вовк. Зазвичай такий продукт вважають преміальним, вищого ґатунку внаслідок того, що він має невелику кількість кісток, приємний та ніжний смак. Окрім того, калорійність лаврака невелика, що дозволяє вживати його в дещо більших кількостях і не турбуватися про фігуру.

Переваги сібасу та користь продукту

Лаврак уже давно став одним з улюблених морепродуктів серед поціновувачів якісної їжі. Сібас стоїть в одному списку з усіма різновидами червоної риби (окрім ціни – вона більш демократична) завдяки наявності в ній багатьох мікроелементів:

  • жирні кислоти омега-3;
  • фтор;
  • йод;
  • кальцій;
  • вітаміни групи А, В, С.

Через велику кількість таких речовин сібас часто прописують лікарі, щоб вивести токсини з організму, отримати насичення, не навантажуючи шлунок.

Таку рибу рекомендують вживати всім, хто хоче мати міцні кістки, запобігти багатьом захворюванням, отримати смачне джерело білку. Сібас можна включати до раціону дітям, підліткам, а також літнім людям – усім, кому важливе здоров’я, оскільки продукт корисний при наявності захворювань серцево-судинної системи, артрозу, певних вікових патологій.

Особливо важливо зазначити, що найбільш корисною є ця риба, якщо вона виловлена з середовища свого існування – Атлантики, Норвегії, Середземного моря, а не вирощена в штучних ставках.

Особливості правильного вибору лаврака

Враховуючи той факт, що сібас належить до морепродуктів доволі високого цінового класу, важливо знати певні нюанси під час вибору, щоб придбати лише якісний продукт, який принесе максимальну користь. Тому важливо врахувати такі характеристики риби, які вона повинна мати:

  1. Риба повинна мати ясні прозорі очі без будь-яких потемнінь і помутніння.
  2. Зябра у свіжої риби мають рожевий відтінок, ні в якому разі не сірий чи потьмянілий колір.
  3. При натисненні на сібасі не повинно лишатися вм’ятин, а місце дотику має швидко повернутися у попередню форму, тобто швидко зникнути.
  4. Необхідно, щоб колір шкірки був однорідним та відшліфованим.
  5. Розміри самої риби бажано обирати невеликий, тоді м’ясо буде ще більш м’яким та ніжним, ви зможете повноцінно відчути смак продукту.
  6. Слідкуйте за умовами зберігання риби після покупки. Необхідно, щоб лаврак був практично повністю обкладений льодом і мав допустиму температуру зберігання.

Яким способом приготувати сібас?

Оскільки морський окунь вважають одним з найпопулярніших видів риби серед поціновувачів риби вищої категорії, існує безліч способів його приготування. Сібас можна:

  • запікати з овочами чи гарніром;
  • варити у воді або з додаванням спецій;
  • тушкувати з додаванням різних інгредієнтів;
  • смажити на мангалі, сковорідці, грилі.

Де в Україні купити лаврак?

На сайті нашого інтернет-магазину ви зможете знайти рибу, яка буде мати найкращі характеристики: свіжість, якість, смак, ціна, - всі якості відповідають вартості продукту.

Купити сібас в нашому онлайн-магазині буде найкращим вибором, оскільки ми пропонуємо клієнтам:

  • високу якість продукції;
  • швидку доставку;
  • доступні та демократичні ціни;
  • привітних менеджерів для уточнення деталей.

Обирайте найкраще та радуйте себе смаколиками – звертайтеся до нашого сервісу!

Розгорнути