Сьомга слабосолена-купити філе риби сьомги за найкращою ціною в інтернет магазині NORVEN

Сьомга слабосолена, гарячого і холодного копчення

Сьомга слабосолена — це унікальний за своїми смаковими і поживними властивостями продукт. Має тонкий аромат, ніжну консистенцію та досить приємну ціну. М'ясо сьомги після засолювання залишається блідо-рожевого кольору, жирові прошарки стають більш яскраво вираженими.

Поживні властивості слабосоленої сьомги

Користь червоної риби була відома з давніх часів, коли дозволити її собі могли лише вельможі та інші високопоставлені особи. Рідкісною вона була ще й тому, що доставка її в центральну частину Європи була досить проблематичною. На щастя, зараз кожен може дозволити собі сьомгу слабосолену, тому що ціна її значно нижче, ніж раніше, а доставка стала швидкою та зручною.

Більшість з нас, вживаючи страви з додаванням риби, захоплюються її ніжним смаком та приємною текстурою. Але мало хто звертає увагу на склад та кількість корисних мікроелементів, та як вони впливають на наш організм. А таких цінних властивостей у риби неймовірно багато і кожна з них заслуговує особливої уваги, а тому, без сумніву, вона повинна знаходитися в раціоні дітей, підлітків, людей похилого віку, а також доповнювати меню здорових представників середнього віку.

Чому вам варто додати філе сьомги до свого раціону:

  1. На 100 грамів ваги доводиться близько 20 грамів білку. Це дозволяє швидко добрати необхідний нутрієнт спортсменам під час масонабору.
  2. Жирні кислоти нормалізують рівень холестерину, знижують навантаження на серцево-судинну систему, зменшують кількість гормонів стресу, тим самим допомагаючи при депресії.
  3. Мікроелементи активно зміцнюють імунну систему у міжсезоння, налагоджують процеси системи травлення.
  4. Вітамін В12 покращує кількісний склад крові, запобігаючи появі анемії, знижує дратівливість, підвищує концентрацію, активність і енергію. Тому продукт просто необхідно вживати учням та студентам у періоди екзаменів.
  5. Вітамін В6 відповідає за стабілізацію жіночого стану в передменструальний період, під час вагітності або менопаузи, виконує роль профілактики організму від ракових і гінекологічних хвороб. Для чоловіків він також корисний при проблемах безпліддя.

Усі дієтологи рекомендують додати сьомгу до свого раціону людям, які хочуть скинути вагу, адже в ній майже немає вуглеводів. У невеликій кількості рибу корисно вживати вагітним жінкам та при грудному вигодовуванні, а також хворим на цукровий діабет.

Незважаючи на те, що в червоній рибці присутня чимала кількість жирових частинок, поліненасичені жирні кислоти пришвидшують метаболізм і сприяють розщепленню жиру.

Але є і протипоказання до вживання продукту:

  • непереносимість білку;
  • алергія на рибу та морепродукти;
  • ниркова недостатність.

Та найбільшу шкоду організму може завдати продукт низької якості, або вирощений в штучних умовах, коли рибу годували переважно антибіотиками і модифікованими кормами. Тому так важливо купувати морепродукти у перевірених постачальників з високою репутацією. Norven — кращий варіант для вибору риби, адже ми поєднали світові технології обробки продукції та норвезьку якість.

З чим готувати філе сьомги

Сьомга здатна прикрасити собою будь-який стіл, не дарма її часто використовують для сервірування банкетних залів в кращих ресторанах. Справжні професіонали здатні приготувати унікальні за своєю красою страви, такі як троянди з сьомги. Ця риба часто застосовується як інгредієнт для салатів, холодних закусок, бутербродів, канапе і ряду інших. Вона широко поширена в японській кухні: суші, роли, сашимі. Сьомга добре поєднується з хлібобулочними виробами, зеленню, овочами і деякими фруктами.

Які страви приготувати з філе сьомги:

  • сандвіч з рибою, авокадо та вершковим сиром;
  • млинці з рибною начинкою;
  • рол із лавашу та сьомги;
  • боул з рибю, авокадо, рисом та мікрогріном;
  • салат із сьомги, селеру, помідорів та зелені.

Купити сьомгу для приготування смачних та корисних страв можна в нашому інтернет-магазиніNorven або в одному з магазинів Києва чи інших міст України. Ми запровадили унікальний спосіб пакування, який дозволив зберігати рибу свіжою та не втрачати поживних якостей.

Розгорнути