Такос зі скумбрією з перцем гарячого копчення

Такос зі скумбрією з перцем гарячого копчення NORVEN

recipe-image
24.06.2021

NORVEN філе скумбрії з перцем гарячого копчення – 1 упаковка

Маленькі тортільяс (кукурудзяні чи пшеничні) – 2 шт.

Огірки – 2 шт., порізати тонкими слайсами

Помідори – 2 шт., порізати дольками

Молодий часник – 2 шт. та кріп нарізати дрібними шматочками

Натуральний густий йогурт - 2 ст. ложки з верхом

Зелений салат – 1 пучок

Сіль та перець за смаком

В йогурт додаємо часник, кріп, сіль та перець, перемішуємо – соус готовий. Філе скумбрії нарізаємо невеликими шматочками. Складаємо такос: тортілья, листя салату, слайси огірка, дольки помідора, соус, шматочки риби. Подавати такос одразу ж. Можна подавати усі складові окремо й кожен сам собі робить такос при столі, можна одразу скласти і подати. Після складання, їсти негайно!

2021-06-24T03:00:00+03:00 2022-02-04T11:43:31+02:00 Мексиканські такос 🌮 з норвезькою скумбрією 🐟 та свіжими овочами – цікаве, смачне та свіже поєднання текстур та ароматів. Скумбрія – дика риба, поживна та корисна, містить багато білка та Омега-3, вітаміни D та B12, йод. А філе з перцем гарячого копчення – один з найсмачніших способів її їсти 😋...