NORVEN філе скумбрії з перцем гарячого копчення – 1 упаковка
Маленькі тортільяс (кукурудзяні чи пшеничні) – 2 шт.
Огірки – 2 шт., порізати тонкими слайсами
Помідори – 2 шт., порізати дольками
Молодий часник – 2 шт. та кріп нарізати дрібними шматочками
Натуральний густий йогурт - 2 ст. ложки з верхом
Зелений салат – 1 пучок
Сіль та перець за смаком
В йогурт додаємо часник, кріп, сіль та перець, перемішуємо – соус готовий. Філе скумбрії нарізаємо невеликими шматочками. Складаємо такос: тортілья, листя салату, слайси огірка, дольки помідора, соус, шматочки риби. Подавати такос одразу ж. Можна подавати усі складові окремо й кожен сам собі робить такос при столі, можна одразу скласти і подати. Після складання, їсти негайно!