Скандинавський сморреброд з оселедцем NORVEN LOFOTEN

Скандинавський сморреброд з оселедцем NORVEN LOFOTEN

recipe-image
04.12.2020

Норвежці неймовірно серйозно сприймають оселедець! Ви вже знаєте, що сезон найсмачнішого в світі норвезького оселедця Lofoten – в жовтні-листопаді, коли він набуває найкращих смакових властивостей.

Норвезький оселедець NORVEN Lofoten – чудовий продукт, який треба мати у холодильнику! Готовий до додавання до зимових салатів або простих швидких страв. Поєднуйте з овочами, цибулею і зеленню – надзвичайно просто і смачно, як закуска, або як основна страва - з картоплею та салатом.

Отже, готуємо сморреброд (smorrebrod) – відкритий сендвіч. Слово smorrebrod перекладається як хліб з маслом, але це не звичайне блюдо з хлібом та маслом! Сучасні сморреброди не лише добре смакують, але і й гарно виглядають. Тому перетворення простого бутерброда на художній твір, готовий до Instagram – це те, перед чим ми просто не можемо встояти. Основа – темний і щільний житній хліб, головний інгредієнт – норвезький оселедець NORVEN Lofoten. Для нашого сморреброда поєднаємо його з яскравим смаком запеченого чи вареного буряка, шматочками зеленого яблука та зеленню.

ГОТУЄМО З NORVEN

  1. Розрізаємо житній хлібчик на скибки;
  2. Намащуємо тонким шаром вершкового масла;
  3. Нарізаємо слайсами буряк та яблуко;
  4. Викладаємо на хліб, зверху – шматочки оселедця та яблука;
  5. Прикрашаємо зеленню, хроном та (опціонально) кільцями червоної цибулі;
  6. Фотографуємо й насолоджуємось!
Інгредієнти
Оселедець NORVEN Lofoten 180г
Житній хліб 4 скибочки
Буряк 1 шт
Яблуко 1 шт
Вершкове масло 20г
Цибуля 1/2шт
Гірчиця
Хрон
Зелень 10г
2020-12-04T02:00:00+02:00 2022-02-04T11:42:10+02:00 Норвежці неймовірно серйозно сприймають оселедець! Ви вже знаєте, що сезон найсмачнішого в світі норвезького оселедця Lofoten – в жовтні-листопаді, коли він набуває найкращих смакових властивостей.