Слабосолена сьомга NORVEN в шпинатному рулеті з вершковим сиром

recipe-image
01.06.2021

NORVEN сьомга слабосолена філе – 180г

Яйця – 2 шт.

Вершковий сир – 150г

Шпинат – 1 великий пучок

Зелень петрушки – декілька гілочок

Борошно – 50г

Сіль, перець

Білки яєць відокремлюємо за збиваємо до стійких піків з дрібкою солі. Шпинат та зелень петрушки ріжемо да складаємо в чашу блендера. Додаємо жовтки, борошно, сіль та перець, збиваємо разом в однорідну масу. Додаємо її до збитих білків та акуратно перемішуємо.

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Викладаємо масу на папір для випічки, розподіляємо лопаткою рівним шаром, щоб вийшов прямокутник. Випікаємо ~5-7 хвилин. Перевіряємо готовність – бісквіт не липне і трохи пружинить.

Нарізаємо слабосолену сьомгу невеликими шматочками. Змащуємо бісквіт вершковим сиром та викладаємо зверху рибу. За допомогою пергаменту згортаємо бісквіт з начинкою в рулет та залишаємо в холодильнику мінімум на 2 години. Перед подачею нарізаємо рулет на порції гострим ножем з тонким лезом і подавайте до столу.

Фотографуємо й насолоджуємось!



2021-06-01T03:00:00+03:00 2021-09-07T15:14:24+03:00 Лосось🐟 та шпинат🥬— ідеальне поєднання. Спробуйте ефектну подачу ніжного слабосоленого філе сьомги NORVEN в шпинатному рулеті з вершковим сиром, коли матимете настрій, трохи часу та бажання вразити 🙌