NORVEN сьомга слабосолена філе – 180г
Яйця – 2 шт.
Вершковий сир – 150г
Шпинат – 1 великий пучок
Зелень петрушки – декілька гілочок
Борошно – 50г
Сіль, перець
Білки яєць відокремлюємо за збиваємо до стійких піків з дрібкою солі. Шпинат та зелень петрушки ріжемо да складаємо в чашу блендера. Додаємо жовтки, борошно, сіль та перець, збиваємо разом в однорідну масу. Додаємо її до збитих білків та акуратно перемішуємо.
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Викладаємо масу на папір для випічки, розподіляємо лопаткою рівним шаром, щоб вийшов прямокутник. Випікаємо ~5-7 хвилин. Перевіряємо готовність – бісквіт не липне і трохи пружинить.
Нарізаємо слабосолену сьомгу невеликими шматочками. Змащуємо бісквіт вершковим сиром та викладаємо зверху рибу. За допомогою пергаменту згортаємо бісквіт з начинкою в рулет та залишаємо в холодильнику мінімум на 2 години. Перед подачею нарізаємо рулет на порції гострим ножем з тонким лезом і подавайте до столу.
Фотографуємо й насолоджуємось!