Боул з ультрасвіжою слабосоленою сьомгою NORVEN

recipe-image
15.06.2021

NORVEN ультрасвіжа слабосолена сьомга філе – 130г

Рис – 1/2 склянки

Авокадо – 1 шт. (та/або інші овочі – огірки, редис, помідори чері, цукіні)

Соєвий соус – 1-2 ст. ложки (або суміш лимонного соку та оливкової олії)

Зелень – декілька гілочок

Кунжут – 1/2 ч ложки

Відварюємо рис, нарізаємо філе сьомги - кубиками, а авокадо чи огірок - слайсами. Викладаємо секторами в глибоку миску, посипаємо кунжутом, скроплюємо соєвим соусом або сумішшю лимонного соку та оливкової олії, прикрашаємо зеленню. З’їдаємо одразу, адже боул смакує тільки свіжим!

Рекомендований продукт
2021-06-15T03:00:00+03:00 2021-09-07T15:14:19+03:00 Боул, поке або як його ще називають «ліниві суші», готуємо з нарізаною кубиками ультрасвіжою слабосоленою сьомгою, викладеною на рис з улюбленим соусом та різними доповненнями – авокадо, огірки, редис, помідори чері, цукіні, зелень. Супер-корисний ланч чи обід, багатий білками, вітамінами і клітковиною – ідеально для здорового харчування!