Ніжний крем-суп з норвезьким лососем NORVEN

Ніжний крем-суп з норвезьким лососем NORVEN

recipe-image
28.01.2021

NORVEN філе лосося – 270г (2 порції)

2–3 картоплини – нарізаємо кубиками, заливаємо киплячою водою, підсолюємо та варимо 10-15 хвилин.

1 невелику моркву та половинку цибулі – дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії та додаємо до картоплі.

2 плавлених сирки – дрібно нарізаємо, додаємо до супу, перемішуємо.

1 порцію філе лосося – кладемо в суп та варимо 5-7 хвилин.

Подрібнюємо суп брендером до кремової консистенції.

Другу порцію філе лосося трохи під трохи підсмажуємо з усіх сторін та викладаємо в суп цілою.

Додаємо подрібнену зелень, мелений чорний перець і варимо ще 3 хвилини.

Інгредієнти
Філе лосося NORVEN 2 порції х 135г = 270г
Картопля 2-3 шт
Цибуля 1 шт
Плавлені сирки 2 шт.
Сіль за смаком
Мелений чорний перець за смаком
Морква 1 шт
Зелень для прикраси
2021-01-28T02:00:00+02:00 2021-09-07T15:16:16+03:00 Крем-суп з лососем NORVEN – ніжний, зігріваючий… та абсолютно нескладний у приготуванні! Філе лосося NORVEN вже підготовлено, очищене від луски та кісток і розділено за зручні порції.