Норвезький оселедець NORVEN Lofoten з картоплею

Оселедець NORVEN Lofoten з картоплею

recipe-image
13.05.2021

Оселедець NORVEN Lofoten слабосолений в тузлуку, патраний, без голови – 1 упаковка 850г

Картопля – 6-7 шт.

Пікулі – 150-200г

Червона цибуля – 1 шт.

Перепелині яйця – 5 шт.

Кріп – невеликий пучок

Олія – 3-4 ст. ложки

Чорний перець

Сіль

Рекомендований продукт
2021-05-13T03:00:00+03:00 2022-02-04T11:39:43+02:00 Цікавий скандинавський рецепт. Основний інгредієнт - норвезький оселедець NORVEN Lofoten - неймовірно смачний та поживний, повний корисних мікроелементів, Омега 3 та Омега 6. Беремо упаковку з двома цілими оселедцями Lofoten, нарізаємо шматочками, додаємо пікулі, червону цибулю, кріп, олію, чорний перець, перемішуємо та викладаємо на запечену картоплю. Насолоджуємось!