Філе хека NORVEN запечене з кускусом та овочами

Філе хека NORVEN запечене з кускусом та овочами

recipe-image
29.01.2021

NORVEN філе хека в порційному пакуванні – 200г (1 порція з пакування 600г, 3х200г)

Кускус – 50г, залити окропом й дати настоятися 5 хвилин під кришкою.

Трохи обсмажити половинку червоної цибулі і помідори чері 2-3 шт. з 1 ложкою олії та соком чверті лимона. Додати кускус, сіль, перець та перемішати.

Філе хека посолити. Викласти кускус з овочами на пергамент, зверху викласти філе риби. Загорнути як конверт та запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин.

Інгредієнти
Хек філе порції NORVEN 1 філе-порція = 200г
Кускус 50г
Цибуля 1/2 шт.
Помідори чері 2-3 шт.
Лимон 1/4 шт.
Сіль за смаком
Мелений чорний перець за смаком
2021-01-29T02:00:00+02:00 2021-09-07T15:16:09+03:00 Легкий, швидкий та корисний рецепт для прихильників правильного харчування та всіх, хто полюбляє готувати просто та смачно! Філе хека NORVEN (або минтаю, сайди, окуня, тріски) запікатимемо в духовці одразу разом із гарніром - кускусом та овочами. Свіжоморожені філе риби NORVEN в порційному пакуванні - без глазурі, зручно розморожувати та швидко...