Коли поряд друзі, а попереду — улюблений серіал чи душевна розмова, час починати смакувати момент! Адже на столі вас спокушатимуть ароматні брускети із сьомгою Norven :)
Тонкі апетитні слайси свіжої норвезької рибки наче спеціально створені для такого рецепту. Щоб було швидко, зручно і з натхненням!
Приготуємо?
Готуємо з Norven
- Нарізаємо багет скибочками, викладаємо на деко. Ставимо в розігріту духовку на 5–7 хвилин, аби скибочки добре підрум’янилися.
- Помідори розрізаємо навпіл та дрібно кришимо зелень.
- Гарячі шматочки багета злегка натираємо часником. Зверху викладаємо помідори й зелень, а потім — тоненький слайс норвезької сьомги та міні-моцарелу.
Прикрашаємо брускети листям базиліку й насолоджуємося!