Норвезька фіордова форель - перлина норвезьких фіордів!
Норвезькі фіорди, де тала вода льодовиків та снігу змішується з Атлантичним океаном, створюючи холодне, прозоре та малосолене середовище, є найкращим місцем у світі для цієї поживної та смачної риби.
Її легко впізнати по червоній або фіолетовій смузі на боці. Справжня підводна веселка, ця риба виділяється в середовищі, де інші риби майже незмінно мають сірий, срібний і коричневий кольори.
Філе норвезької фіордової форелі на відтінок темніше і більш пружне, ніж інші лососеві.
Ця риба більш чутлива до температури приготування, тому важливо її не перегрівати. Спробуйте свіже філе форелі на грилі або запечіть її в духовці з лимоном та цибулею.
Як і всі морепродукти, норвезька фіордова форель містить велику кількість білка та селену, а також омега-3 жирні кислоті, корисні для серця та мозку. У цій рибі також багато вітаміну D, який потрібен міцних і здорових кісток.