А ви вже встигли спробувати наш норвезький оселедець NORVEN Lofoten? Якщо ні – обов’язково маєте скуштувати! Це тільки на перший погляд може здатися, що всі оселедці візуально майже однакові. А хтось, взагалі, вважає цей продукт занадто традиційним та нецікавим.
Що кажуть норвежці? Срібло моря – так вони називають свого оселедця за блискучу сіру шкіру. У Норвегії сезон оселедців традиційно був набагато важливішим, ніж урожай. Заплив оселедця у норвезькі фіорди був справжньою подією. Люди збиралися в очікуванні, роздавались нетерплячі крики: "Оселедець тут!"
На сьогоднішній день, норвезький атлантичний оселедець знову «запливає» на тарілки, бутерброди та салати по всьому світу та в Україні. Для цього є вагомі причини – перш за все, неперевершений смак та користь.
Норвезький оселедець Lofoten вважають найсмачнішим у світі! Цю назву носять виключно дозрілі оселедці виловлені у водах Лофотенських островів на півночі Норвегії. В холодних водах риба розвивається значно повільніше, тому має більш пружне м’ясо. В сезон вилову в жовтні-листопаді, в період підготовки до зими, риба набирає максимальну вагу, запас жирності й корисних мікроелементів. Тому має найкращі смакові властивості. А ще містить корисний білок, вітамін D, селен, Омега-3 та Омега-6.
Ми тішимось, що можемо запропонувати норвезький оселедець NORVEN Lofoten в різних варіантах та зручних упаковках. У термоформах вагою 150г, 240г, 500г та 1кг – цілі філе без шкіри та кісток, у пластикових контейнерах вагою 180г та 300г – зручні порційні шматочки порізані й повністю готові до вживання, у скляних банках – в олії та соусах.
Обов’язково спробуйте приготувати з нашим норвезьким оселедцем NORVEN Lofoten популярні скандинавські канапки – сморреброди з апетитними шматочками або сендвічі на житньому хлібі з цілими ніжними філе. Декілька ідей в наших Рецептах.